fbpx

Axyma
Magento 2 B2B webshop

Axyma staat voor een modern hedendaagse bedrijf met een innovatieve jonge spirit. Axyma is een unieke onderneming in het domein van tankstations, truckstops, carwash en wasstraten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een totaal concept aanbieden dat volledig is aangepast aan de noden van onze doelgroep. Steeds zijn wij op zoek om onze productlijn af te toesten op de vraag van het moment. We staan garant voor hoge kwaliteit en aantrekkelijke presentatie van ons aanbod. Axyma oogt exclusief in zijn segment, velen deden ons reeds na, weinigen slagen erin ons te evenaren.

Klant
Axyma
Jaar
2019
Diensten
Magento 2
Akeneo PIM
Website

Uitdaging

Axyma had een specifieke wens. Een B2B webshop die alle productinformatie automatisch importeert. Hiervoor werd hun ERP-systeem en image-databank gekoppeld aan de webshop.
De look en feel van de website werd ook op maat ontworpen.
Geen vraag is ons teveel! We went for it.

Aanpak van A tot Z

Voor Axyma maakten we een webshop op maat. Koppelingen met verschillende externe systemen zorgen voor een volledig geautomatiseerde webshop. 

Resultaat

Een gebruiksvriendelijke webshop waarop men heel gemakkelijk een keuze kan maken uit een breed gamma aan auto accessoires.