Les Belges - Magento 2 - Belgische conceptstore B2C webshop

Les belges is a way of life | Best Belgian Brands

Bij les belges kan je zowel online als in de showroom terecht voor een op en top Belgische outfit voor dames, juniors en kids.
Om hun klanten online nog beter van dienst te kunnen zijn, werd een nieuwe Magento 2 webshop gebouwd. De webshop werd gekoppeld aan hun boekhoudsoftware. Het design en de gebruiksvriendelijke opbouw van de webshop zorgen ervoor dat bezoekers snel hun favoriete artikel terugvinden.

Klant
Les Belges
Jaar
2020
Diensten
Magento 2 + koppeling Dealer4Dealer (ExactOnline)

Uitdaging

Een Magento 2 webshop voor deze topper binnen de Belgische mode webshops.

Nadat we reeds enkele optimalisaties binnen de Magento 1 webshop hadden uitgevoerd, besloot Katrien (zaakvoerster van Les Belges) haar webshop naar een nog hoger niveau te tillen. Ze wou een trendy en gebruiksvriendelijke webshop. Daarom stelden we een upgrade naar Magento 2 voor. Katrien ging opnieuw met ons in zee om de gloednieuwe webshop te bouwen.

Een eigentijds designSEO analyse op productomschrijvingen en categorisatie en bijkomende features werden opgenomen in het totale plaatje.

Aanpak van A tot Z

Nadat we de wireframes en het design hadden uitgetekend, werden de SEO teksten zorgvuldig opgesteld door Katrien. Ze deed dit aan de hand van onze zoekwoordenanalyse.

Koppeling met boekhoudsoftware Exact Online 

Om snel en efficiënt te kunnen werken, wou Katrien een koppeling met haar boekhoudpakket Exact online. Deze koppeling zorgt voor een gestroomlijnde administratie. De verkopen worden automatisch geboekt en ook de voorraad is steeds up to date.

Redirectplan & testing 

Om de SEO plaats/score zoveel mogelijk te behouden, is het van uitzonderlijk groot belang een goed redirectplan op te maken. We plaatsen de huidige urls tegenover de nieuwe urls. De reeds geïndexeerde urls krijgen een redirect naar de nieuwe webshop.

Vooraleer we omschakelden naar de nieuwe webshop, werd er uitgebreid getest door ons team. Dit van het filteren tot het juiste product tot het toevoegen aan de winkelwagen en de check-out.

Resultaat

Na enkele weken van development en invulling, is de tijd rijp om vol enthousiasme deze nieuwe webshop aan jullie voor te stellen: www.lesbelges.com. Enjoy!