Website in Wordpress voor Neerkouter

Neerkouter – vlees rechtstreeks van het veld

Neerkouter brengt als slagerij en als boer heerlijk hoevevlees tot op je bord. Voor Neerkouter is het belangrijk dat klanten weten van waar hun vlees komt. Je leest het ganse verhaal op hun gloednieuwe website.

Klant
Neerkouter
Jaar
2022
Diensten
Wordpress website
Website
www.neerkouter.be

Uitdaging

Een gloednieuwe website in Wordpress voor Neerkouter.

Neerkouter is een hoeveslagerij die huisbereid vlees op je bord brengt. Het is een familiebedrijf met een passie voor kwalitatief hoevevlees van eigen kweek. Die passie moest sterk te voelen zijn in hun nieuwe Wordpress website.

Aanpak

Aan het hoofd van Neerkouter staan Jurgen en Evelien. Na een eerste gesprek met hen was hun gedrevenheid en passie voor de stiel meteen duidelijk. Zij kweken en bereiden hun hoevevlees met veel zorg en liefde. Het was voor hen ook belangrijk om dit verhaal goed over te brengen op de website. Onze copywriter ging de boerderij bezoeken en kon na een lang gesprek met Jurgen dit verhaal uiteenzetten. Er werden mooie foto’s aangeleverd waardoor we al snel de stijl van de website konden bepalen.

Resultaat

Een eigentijdse website in Wordpress die je meeneemt naar de boerderij. De bezoeker krijgt meteen een duidelijk beeld van het aanbod. Wie dat wenst kan een online bestelling plaatsen en wordt via de website naar de webshop geleid.