Magento webshop gekoppeld met kassasysteem

Een nieuwe Magento 2 webshop voor JM Sport. De webshop koppelt met kassasysteem iPos van ACA.

KlantJM Sport - Sport 2000DienstenWebshop Magento 2 + koppeling kassasysteem iPosJaar2021Websitewww.jmsport.be

Product detail webshop

Uitdaging 

Een nieuwe Magento webshop voor JM Sport. Your Mind Our Work en winkelketen Sport 2000 sloegen de handen in elkaar voor de digitalisering van hun winkels.

De Magento 2 webshops worden gekoppeld met iPos, van ACA software. De koppeling werd door Your Mind Our Work geschreven.

De focus van JM Sport ligt op de voetbalsport. Toch zijn de andere sporten niet minder belangrijk. Gezien het uitgebreide aanbod was het belangrijk dat alle doelgroepen snel hun favoriete artikelen konden terugvinden.

Aanpak van A tot Z

Zoekwoordenanalyse

Eerst hebben we in  kaart gebracht hoe de bezoeker bij JM Sport terecht komt of kan komen en dit aan de hand van een zoekwoordenanalyse.  Deze analyse is een goede oefening voor het aanmaken van de categorieën en producttitels. Een zoekwoordenanalyse is bovendien ook erg nuttig wanneer je content wil schrijven of online adverteren.

Responsive design

Met deze analyse bij de hand, konden we starten aan het design. Voor JM Sport was een mooie en overzichtelijke mega menu erg belangrijk. De bezoeker moet namelijk in één oogopslag zicht krijgen op het aanbod. Bovendien moet hij in slechts enkele klikken de juiste producten kunnen terugvinden.

Product detail webshop

Uitgebreide webshop in Magento 2

De Magento webshop voor JM Sport hebben we uitgebreid met extra modules. Deze verhogen de gebruiksvriendelijkheid en dit zowel voor de gebruiker als voor onze klant.  Een integratie met Sendcloud zorgt bijvoorbeeld voor een vlotte afhandeling van de verzendingen. Elastic search, Layered navigation en een uitgebreide mega menu moeten de klant snel bij de juiste artikelen brengen.

Koppeling iPos (ACA Software)

In de fysieke winkel werkt JM Sport met een kassasysteem (iPos). Om ervoor te zorgen dat alle productdata naadloos wordt gesynchroniseerd met de webshop, schreven we een koppeling. Op deze manier zijn de prijzen en de voorraad altijd up to date.

Resultaat

Een nieuwe gebruiksvriendelijke webshop in Magento 2 gekoppeld met het kassasysteem. Bezoekers vinden snel hun weg terug in het uitgebreide assortiment dankzij de menu, filters en zoekfunctie. Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op www.jmsport.be

Ook interesse in een Magento webshop? Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden. 

Privacy Preference Center