fbpx

Magento 2 webshop Indufarm

De Magento 2 webshop van Indufarm was toe aan een update. Indufarm biedt een uitgebreid assortiment online aan. Om het orderproces zo vlot mogelijk te laten verlopen is er een koppeling met ERP-systeem SAP. De webshop kreeg een update naar de laatste nieuwe Magento versie en er werd een nieuw design voorzien.

Klant
Indufarm
Jaar
2022
Diensten
Update Magento 2 en SAP koppeling
Website
www.indufarm.com

Uitdaging

De Magento 2 webshop van Indufarm was toe aan een update van Magento 2.1.7 naar de laatste nieuwe versie (Magento 2.4.3). Daarnaast mochten we een nieuw design uitwerken voor de homepage. Bij dit design lag de focus op gebruiksvriendelijkheid en conversie.

Aanpak

Na grondig overleg met onze klant, stelden we een nieuw design voor. Belangrijke pagina’s zetten we extra in de verf. Met de customer journey en een geoptimaliseerde conversie in het achterhoofd zorgen we voor de juiste call to actions en dit op de juiste plaats. De Magento 2 webshop van Indufarm kreeg zo een nieuwe uitstraling. We voegden ook een aantal nieuwe pagina’s toe. We maakten het design uiteraard responsive. Hierdoor krijgt de bezoeker op elk toestel een optimale ervaring. Een update naar de laatste versie van Magento zorgt voor een betere werking van de webshop. We zetten alle data over en testen uitvoerig de bestaande op maat geschreven koppeling met ERP systeem SAP.

Resultaat

Een overzichtelijk design zorgt ervoor dat de bezoeker in één oogopslag vindt wat hij zoekt. Terugkerende bezoekers krijgen hun favoriete producten meteen te zien. Alle modules kregen een update. Hierdoor werken ze optimaal in de laatste nieuwe versie van Magento 2. Producten, klanten en orders worden gesynchroniseerd met SAP.

Wil je meer informatie over dit project?
Contacteer ons!