fbpx
Bedrijfswebsite laten maken

Onderhoud voor een veilige website en webshop

Wil je een veilige en goed presterende website, dan is een regelmatige update een must. Zowel Magento als WordPress en zijn plug-in WooCommerce verbeteren continu. Voortdurend verschijnen er nieuwe versies, waardoor je website optimaal beveiligd is. Voor onze klanten bieden we daarom ook altijd een onderhoudsabonnement aan.

Mijn website updaten: waarom is dat nodig?

Voor een snelle website

Verouderde thema’s en plug-ins kunnen een website enorm vertragen. Resultaat: ongeduldige bezoekers die afhaken en naar een andere website surfen. Ook Google en andere zoekmachines zijn geen fan van trage sites. Een professionele bedrijfswebsite laten maken die scoort in de zoekresultaten? Dan moet die brandend actueel zijn.

Voor een veilige website

Wordpress en Magento zijn enorm populair en daarom ook een geliefd doelwit voor hackers. Bij elke update worden kwetsbaarheden aangepakt en verscherpt de beveiliging. Met de nieuwste versie van WordPress, WooCommerce en Magento is je website of webshop optimaal beschermd tegen bedreigingen.

Voor een steeds verbeterde website

Open source systemen Magento en WordPress krijgen voortdurend bijsturing. Een technisch foutje dat mogelijk impact kan hebben op de werking van je website? Pakken ze aan! Bovendien lanceren er soms nieuwe functionaliteiten die het gebruik leuker en vlotter maken.

Juiste onderhoudsabonnement voor elke klant

De vinger aan de pols houden is dus belangrijk, want nieuwe versies volgen elkaar snel op. Je raakt al snel enkele versies achterop en wordt zo blootgesteld aan beveiligingsrisico’s. Hackers vinden daardoor beveiligingslekken en kunnen je website platleggen.

Als klant slaap je met onze onderhoudsabonnementen voor WordPress en WooCommerce op beide oren. We monitoren jouw website en voeren updates uit wanneer nodig.

Tijdens de trajecten met onze klanten leggen we uit welke onderhoudsabonnementen voor Wordpress en Magento er bestaan. Afhankelijk van de noden en het budget kies je wat je wil. Weten welk abonnement het beste bij jouw website of webshop past?

Ontdek welk abonnement best past bij jouw website of contacteer ons voor de mogelijkheden.