fbpx
magento webshop
Magento webshop laten maken

Webshop in Magento

Magento is één van de populairste e-commerce platformen momenteel. Waarom? Met een Magento webshop heb je een stevige basis voor een succesvolle online business. De mogelijkheden van dit open source systeem zijn enorm. Bovendien staat het bekend om de goede schaalbaarheid, conversie en is het zoekmachinevriendelijk! Met de komst van Hyvä worden Magento shops nog krachtiger en sneller. Wil je een webshop in Magento laten maken? Neem dan zeker contact met ons op.

 

Volledig op maat

Magento webshop laten maken? Weet dan dat je beschikt over een volledig op maat gemaakte webshop! We kunnen integreren met betaalproviders, verzendpartijen maar ook facturatie- en andere bedrijfssystemen die je gebruikt. Je kan ook starten met een stevige basis en later stelselmatig uitbreiden met CRM, ERP of PIM-koppelingen. Zo vormt je webshop echt een verlengstuk van je bedrijf!

4 redenen om Magento te kiezen

01 Gebruiksvriendelijk

Met dit gebruiksvriendelijk platform kan je eenvoudig zelf de webshop beheren en aanpassen. Even snel iets wijzigen? Lukt perfect!

02 Talrijke extensies

De opties bij Magento zijn ein-de-lóós dankzij de vele extensies. Integraties met betaalproviders, je voorraadbeheer- en facturatiesysteem zijn maar enkele voorbeelden.

03 Maatwerk

Specifiek design in je hoofd? Heb je wensen op vlak van ontwikkeling? Met Magento kunnen we echt realiseren wat jij wil!

04 Altijd up-to-date

Een gigantische community sleutelt voortdurend aan het platform. Daardoor optimaliseert het systeem voortdurend!

Magento webshop laten maken door experts

Met jarenlange ervaring mag je ons een Magento specialist noemen! Bovendien houden we continu de vinger aan de pols. Zo ben je zeker dat je Magento shop voortdurend actueel is!
We begeleiden bedrijven met startende webshops én bestaande webshops. Een professionele Magento webshop laten maken? Doe het bij Your Mind Our Work!

magento webshop laten maken

Wil je een offerte voor een website?
Heb je een andere vraag?
Contacteer ons