Boom & Plant – Magento 2 – B2C webshop

Uw tuinwinkel online | Boom & Plant is een online tuinwebshop die sinds 2012 rechtstreeks vanuit gecertifieerde kwekerijen (FAVV) uw favoriete planten bij u thuis levert.

Daar Boom & Plant géén traditioneel (lees: fysiek) tuincentrum is, biedt dit enkel en alleen maar voordelen voor de consument. U koopt rechtstreeks bij de kwekerijen en wordt bij u thuis geleverd aan een correcte en scherpe prijs. Aangroeigarantie verzekerd. Ontdek de vernieuwde webshop van Boom & Plant.

KlantBoom & PlantDienstenBoom & Plant | Uw tuinwinkel online | Magento 2 Jaar2020Websitewww.boomenplant.be

Uitdaging migratietraject Magento 2

Onze klant werd geconfronteerd met de noodzakelijke migratie naar Magento 2.
Extra optimalisaties op vlak van integraties, snelheid, gebruiksvriendelijkheid werden meegenomen in de aanloop naar de nieuwe webshop. De webshop werd in een nieuw jasje gestoken met een fris en hedendaags design.

Aanpak

Naast een upgrade van look & feel, werd de categorisatie en het aanbod van producten grondig aangepakt. Tijdens het development proces, kreeg de klant de tijd om zijn producten goed af te stemmen op de categorieën en nieuwe foto’s en productomschrijvingen te voorzien. Eens dit op punt stond, werd de import aan producten voorzien en kon zijn ons de uitgebreide testing gestart worden.

De integratie met Trade Tracker werd voorzien binnen de Magento 2 omgeving via een bijkomende module. Via de installatie van de juiste pixel worden producten op een correcte manier doorgestuurd om zo te voorzien in Affiliate Marketing.

Ook Trustpilot werd geïntegreerd in de webshop. Dit zorgt ervoor dat reviews van klanten vertoond worden op een prominente manier, wat nieuwe bezoekers vertrouwen geeft.

Resultaat

De nieuwe webshop van Boom & Plant is nu gebouwd binnen de nieuwste versie van Magento 2. 
Dit met een nieuwe uitstraling en uitgebreider aanbod. Via slimme zoekfuncties en goed doordachte filters kan de gebruiker heel gemakkelijk de gewenste producten terug vinden. Benieuwd naar het resultaat? Neem zeker een kijkje op boomenplant.be

Privacy Preference Center