fbpx

Emob – Magento B2C webshop

Elk groot succes begint bij een klein idee. Hoewel Emob ooit begon als een webshop voor kinderkamers, zijn ze na enkele jaren uitgegroeid tot een volwaardige interieurshop waar je alles vindt om van je huis een echte thuis te maken: baby- & kindermeubelen, slaapkamers voor volwassenen, woon- & eetkamers, bureaus, decoratie & verlichting, maar ook tuinmeubelen & -accessoires, barbecues en speelgoed.

KlantEmobDienstenMagento EnterpriseJaar2017Websitewww.emob.be

Emob Magento 2
Emob Magento 2

Uitdaging

Emob vond de nood hoog om een vernieuwde webshop te lanceren. Deze zou de verschillende zustershops (Emob4baby, Emob4toys en Emob4garden) verzamelen op Emob.eu, en daaraan ook een nieuw logo koppelen.

Aanpak

Voor Emob werd een nieuwe webshop gelanceerd op basis van Magento Enterprise. De webshop is gekoppeld met Akeneo PIM en externe platformen. Hun webshop wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

Resultaat

Een gebruiksvriendelijk design waarmee je op alle schermen de producten kan bekijken, een breder productaanbod, uitgebreidere productinfo en grotere foto’s, levering op maat van de klant…

gerelateerde projecten

Privacy Preference Center