Waarom kiezen voor ons?

Bij Your Mind Our Work streven we ernaar de digitale rechterhand te worden van onze klanten. Een partnership op lange termijn. We houden van open en eerlijke communicatie.

Daarom starten we altijd met een goed gesprek.

Wat zijn je doelstellingen, wensen en noden? Met onze ruime ervaring geven we vorm aan jouw verhaal. Je ontvangt een gedetailleerde prijsberekening. Akkoord? Dan maken we een planning op met een timing en gaan we van start!

Dit mag je verwachten van een website van Your Mind Our Work

Gebruiksvriendelijkheid

We bouwen een website die erg gebruiksvriendelijk is. Je kan deze zelf aanpassen. Wil je tekst wijzigen of foto's toevegen? Dat is perfect mogelijk. We zorgen voor een opleiding en/of een handleiding zodat je zelf aan de slag kan.

Mobielvriendelijk

De websites die we bouwen zijn "responsive" of mobielvriendelijk. Het design past zich aan de grootte van het scherm aan. Er wordt steeds vaker mobiel gesurft, dus via smartphones en tablets, waardoor een responsive design onmisbaar is.

Ingebouwde SEO

Goed scoren in zoekmachines begint bij het bouwen van een technische sterke website. We zorgen standaard voor een aantal opties die je website SEO-vriendelijk maken.

Uitbreidingsmogelijkheden

Een beperkt budget? Nog in een groeifase? Onze websites kunnen naar wens en op jouw tempo uitgebreid worden. Je kan dus perfect starten met een budgetvriendelijke website en daar op verder bouwen.

Plannen voor een nieuwe website? We willen er alles over weten!