E-commerce platform Magento

Magento is één van de populairste e-commerce platformen op dit ogenblik. Met een Magento webshop heb je een stevige basis voor een succesvolle online business.  Magento werd opgericht in 2008 en is ondertussen uitgegroeid tot marktleider van de e-commerce systemen. Het is een open source systeem met een grote community achter het pakket. Magento biedt enorm veel functionaliteiten en mogelijkheden.

magento webshop bouwen

Je kan met Magento een volledig op maat gemaakte webshop bouwen met alles erop en eraan. Hiermee bedoelen we integraties met betaalproviders, verzendpartijen, maar ook voorraadbeheer-, facturatie systemen, enzovoort. Bovendien kan je je webshop ook verder uitbreiden met tal van handige modules en extensies.

Waarom Magento

Magento is een stabiel platform met oneindig veel mogelijkheden. Je kan starten met een solide basis en stelselmatig verder uitbreiden.

Gebruiksvriendelijk

Magento is een gebruiksvriendelijk platform. Hierdoor kan je de webshop zelf beheren en aanpassen.

Extensies

Met de vele extensies die beschikbaar zijn voor Magento, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan starten met een beperkte webshop en deze stelselmatig uitbreiden.

Maatwerk

Heb je specifieke wensen naar design of ontwikkeling toe? Ook dat is mogelijk met Magento.

Magento community

Er zit een gigantische community achter Magento 2 die het platform voortdurend optimaliseert.

magento webshop curasano
Onze expertise

Doe beroep op onze expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring met Magento durven we ons zelf gerust een Magento specialist noemen. Bovendien houden we voortdurend de vinger aan de pols zodat je er zeker van bent dat je Magento shop up to date is.

Starten met een webshop of bestaande webshop optimaliseren

Wij begeleiden zowel startende webshop als bestaande webshops. Je kan voor je webshop bij ons terecht voor de updates of voor een optimalisatie. Wil je al je data centraal beheren? Dan is een koppeling met CRM, ERP of PIM perfect mogelijk.

Iets voor jouw webwinkel?

Wil je meer informatie over Magento of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons voor een kennismakend gesprek en we bekijken samen de mogelijkheden.

Afspraak maken

Enkele Magento shops