magento

Magento 2 webshops


Wat is Magento?

Magento is één van de populairste e-commerce platformen op dit ogenblik. Met een Magento webshop heb je een stevige basis voor een succesvolle online business.  Magento werd opgericht in 2008 en is ondertussen uitgegroeid tot marktleider van de e-commerce systemen. Het is een open source systeem met een grote community achter het pakket. Magento biedt enorm veel functionaliteiten en mogelijkheden.

Magento webshop bouwen

Je kan met Magento een volledig op maat gemaakte webshop bouwen met alles erop en eraan. Hiermee bedoelen we integraties met betaalproviders, verzendpartijen, maar ook voorraadbeheer-, facturatie systemen, enzovoort. Bovendien kan je je webshop ook verder uitbreiden met tal van handige modules en extensies.

Magento
Magento webshop op iPad
Magento 2 Duco
Waarom Magento?

Magento Community 

Magento is erg gebruiksvriendelijk. Zowel voor de eigenaar als voor de bezoeker. De community versie van Magento is  dan ook zeer populair. Deze kan gratis gebruikt worden. De Magento Enterprise editie is betalend en vooral interessant voor zeer uitgebreide webshops. Het is ook altijd mogelijk om over te stappen naar een andere versie.

Voordelen van Magento community

Met de vele extensies die beschikbaar zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan starten met een beperkte webshop en deze stelselmatig uitbreiden. Ook maatwerk is mogelijk. Bovendien wordt het systeem dagelijks geoptimaliseerd door de gigantische community achter Magento 2.  Bij Your Mind Our Work hebben we ruime ervaring met Magento en geven we je graag advies.

Plan vrijblijvend een gesprek in of download onze brochure voor meer info. 

Emob Magento 2
Wat is onze expertise?

Met meer dan 10 jaar ervaring met Magento durven we ons zelf gerust een Magento specialist noemen. Bovendien houden we voortdurend de vinger aan de pols zodat je er zeker van bent dat je Magento shop up to date is.

Magento webshop beginnen

Wil je een professionele en technisch sterke webshop? Overweeg dan zeker Magento. Er komt heel wat kijken bij kijken wanneer je wil beginnen met een webshop. We begeleiden je van A tot Z en zetten jouw shop op volgens de regels van de kunst.

Bestaande webshop optimaliseren

Heb je een bestaande webshop in Magento? Dan kan je bij ons terecht voor de updates of voor een optimalisatie. Wil je al je data centraal beheren? Dan is een koppeling met CRM, ERP of PIM perfect mogelijk.

Indufarm webshop Magento 2
Hoe gaan we te werk?

Wil je starten met een bescheiden webshop? Of droom je eerder van een uitgebreide shop met alle toeters en bellen? Hoe groot of hoe klein jouw project is, we behandelen het met de grootste zorg en aandacht. Als je een webshop wil laten maken, starten we altijd met een stappenplan. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Pas na jouw goedkeuring en een grondige testfase zetten we jouw webshop live.

Benieuwd of Magento 2 iets voor jou is?


Wil je meer informatie over Magento of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons voor een kennismakend gesprek en we bekijken samen de mogelijkheden.

Enkele Magento shops