magento

Magento 2 webshops


Wat is Magento?

Met een Magento webshop heb je een stevige basis voor een succesvolle online business.  Het is het populairste e-commerce platform op dit ogenblik. Magento werd opgericht in 2008 en is ondertussen uitgegroeid tot marktleider van de e-commerce systemen. Het is een open source systeem met een grote community achter het pakket. Magento biedt enorm veel functionaliteiten en mogelijkheden.

Magento
Your Mind Our Work
Waarom Magento?

De gigantische community achter Magento 2 verbetert het systeem dagelijks. Met de vele extensies die beschikbaar zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan starten met een beperkte webshop en deze stelselmatig uitbreiden. Ook maatwerk is mogelijk. Wij hebben ruime ervaring met Magento en geven je graag advies.

Wat is onze expertise?

We hebben maar liefst 10 jaar ervaring met Magento en houden voortdurend de vinger aan de pols. Wil je een professionele en technisch sterke webshop? Overweeg dan zeker Magento. We begeleiden je van A tot Z en zetten jouw shop op volgens de regels van de kunst. Heb je een bestaande webshop in Magento? Dan kan je bij ons terecht voor de updates of voor een optimalisatie. Wil je al je data centraal beheren? Dan is een koppeling met CRM, ERP of PIM perfect mogelijk.

Emob Magento 2
Indufarm webshop Magento 2
Hoe gaan we te werk?

Wil je starten met een bescheiden webshop? Of droom je eerder van een uitgebreide shop met alle toeters en bellen? Hoe groot of hoe klein jouw project is, we behandelen het met de grootste zorg en aandacht. Als je een webshop wil laten maken, starten we altijd met een stappenplan. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Pas na jouw goedkeuring en een grondige testfase zetten we jouw webshop live.

Benieuwd of Magento 2 iets voor jou is?


Wil je meer informatie over Magento of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons voor een kennismakend gesprek en we bekijken samen de mogelijkheden.

Enkele Magento shops