Emob

2.3 miljoen

bezoekers sinds januari 2016

Elk groot succes begint bij een klein idee.

Elk groot succes begint bij een klein idee. Hoewel Emob ooit begon als een webshop voor kinderkamers, zijn ze na enkele jaren uitgegroeid tot een volwaardige interieurshop waar je alles vindt om van je huis een echte thuis  te maken: baby- & kindermeubelen, slaapkamers voor volwassenen, woon- & eetkamers, bureaus, decoratie & verlichting, maar ook tuinmeubelen & -accessoires, barbecues en speelgoed.

Emob op iPad
Emob meubelen
Emob footer

The challenge

Emob vond de nood hoog om een vernieuwde webshop te lanceren. Deze zou de verschillende zustershops (Emob4baby, Emob4toys en Emob4garden) verzamelen op Emob.eu, en daaraan ook een nieuw logo koppelen.

 

 

Solution

Voor Emob werd een nieuwe webshop gelanceerd op basis van Magento Enterprise. De webshop is gekoppeld met Akeneo PIM en externe platformen. Hun webshop wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

 

 

Result

Een gebruiksvriendelijk design waarmee je op alle schermen de producten kan bekijken, een breder productaanbod, uitgebreidere productinfo en grotere foto’s, levering op maat van de klant…

Emob header

How we did it

Magento Enterprise Webshop

Hosting

Akeneo PIM

SEO

Fully Responsive

Live Chat